Stilguiden

Stilguiden

Stilguiden™

Stilguiden™ ska underlätta för dig att göra ett enklare och tryggare val när det gäller färg, tapeter. Den är ett verktyg som ska hjälpa dig hitta din egen stil, tänka helhet och därmed också en hjälp när du ska inreda ditt hem.
Vår utgångspunkt har varit alla aktuella stilar och trender i vår omvärld. Den kunskapen har vi samlat in, bearbetat och sammanfattat i sex olika stilar, tre moderna och tre klassiska. Hittar du stilen som du vill utveckla så hjälper vi dig förverkliga dina idéer.Kontakta gärna oss för fler idéer och råd.
/ Måleributiken


Stilguiden™


Klassisk City hittar man ofta i lägenheter och hus från förra sekelskiftet. Präglas av hög takhöjd och med klassiska inslag av snickerier, stuckaturer, kakelugnar eller eldstäder med dekorationer i spiselkransar.

Tapetsortiment Klassisk City.

En annan del av stilen Klassisk City är där man inreder med mer mönster och färger på väggar och kombinerar det formspråket med mer traditionella möbler.

Tapetsortiment Klassisk City.

Klassisk Lyx är en internationell stil som har mycket färg och mönster och en lyxig känsla. Stilen består ofta av varma ljuskällor, textilier och konst.

Tapetsortiment Klassisk Lyx.


Stilen kan delas in i tre olika delar eller förgreningar. En gren som är stramare i sitt formspråk avseende möbler och inredning. Ofta med mörka färger och inslag av gula metaller. En gren har etniska inslag i möbler, textilier och tapeter och därmed mer brokig och blandad än de övriga.

Tapetsortiment Klassisk Lyx.
Närke_Måleri_Örebro

Närke måleri Örebro

måleri Örebro hitta hantverkare målare Örebro hantverkare Örebro byggfirmor Örebro närke måleri Örebro din målare i Örebro